3. mini rokomet turnir

Mini rokomet

Datum: 07.05.2018

Več kot 10 osnovnošolskih ekip deklic in dečkov.

V soboto dne, 19.5.2018 ob 9.00 bomo organizirali še zadnji letošnji minirikomet turnir osnovnih šol pod imenom "Uživam rokomet". Med seboj se bo pomerilo več kot 10 osnovnošolskih ekip mini rokometa. Vabljeni. Po zaključku bodo vsi udeleženci prejeli spominsko majčko.

3. turnir v mini rokometu

Mini rokomet

Datum: 31.05.2017

Moški rokometni klub Nova Gorica je 21. maja organiziral tretji letošnji turnir v mini rokometu.


V balonu se je 21. maja odvijal tretji rokometni turni v mini rokometu v organizaiji prijateljskih klubov Moški rokometni klub Nova Gorica in Ženski rokometni klub Šempeter Vrtojba. Preko 100 otrok iz 8 osnovnih šol se je v dopoldanskih urah pomerilo v svojem znanju rokometa, ki so se ga priučili v krožkih na šolah. Skupaj s svojimi trenerji so prikazali napredek, ki so ga dosegli v tekočem letu. Najbolj zagreti se bodo priključili kluboma v naslednji sezoni.

2. Mini rokometni turnir

Mini rokomet

Datum: 20.03.2017

V Novi Gorici smo v soboto 19.3.2017 organizirali drugi mini rokometni turnir.


Turnirja so se udeležli otroci 8 osnovnih šol. Skupaj jih je igralo preko 45. Ta podmladek se bo drugo leto priključil kluboma v Novi Gorici in Šempetru.

Mini rokomet

Mini rokomet predstavlja prvi stik otrok z rokometno igro. Skupaj z Rokometnim klubom Šempeter Vrojba pokrivamo 8 osnovnih šol v goriškem prostoru.

Luka pokriva osnovno šolo v Šempetru, Samo osnovno šolo Solkan, Branko osnovno šolo Milojka Štrukelj in Šempas,  Bitežnik osnovno šolo Frana Erjavca, .